CAMPING


Camping De Veenhoop,Friesland

 

Camping in Friesland

Onze camping in Friesland ligt in Nationaal Park De Alde Feanen tussen Grou, Leeuwarden en Drachten en naast de natuurgebieden de Kraanlannen en De Deelen. Nationaal Park De Alde Feanen is het Giethoorn van Friesland. Heel fijn om per boot te ontdekken. Aan de andere kant van onze camping in Friesland liggen de bossen van Beetsterzwaag en Bakkeveen

 

Rustig kamperen in Friesland

Op onze camping in Friesland heeft u lekker de ruimte. De rust en natuur zijn ook hier merkbaar. Op onze camping moet en hoeft u helemaal niks. Geen herrie, geen discogeluiden, gewoon fijn uw eigen gang kunnen gaan. U kunt zich bijvoorbeeld lekker terugtrekken met een boek, zittend aan de waterkant. Ook voor gezinnen met kinderen is de camping heerlijk als u van rust houdt. Kinderen vermaken zich onder andere met hengelen,in de velden spelen of met de campingdieren, waaronder kippen, konijnen en onze camping honden Haye en Hylke. De campingplaatsen zijn ruim en omzoomd door boomwallen. Op elk veld staan grote vuurschalen, waar u heerlijk een vuurtje kunt stoken. Elke plaats heeft een eigen elektrische aansluiting. De schone  sanitaire voorzieningen zijn vlakbij. Verder hebben wij speciaal verharde camperplaatsen. 

Rustig kamperen in Friesland

 

 Verse broodjes, diverse boodschappen en uw krantje?

Bij de receptie kunt u ze dagelijks komen halen. De receptie is geopend van

maandag t/m zaterdag. Aankomst en vertrek is wel mogelijk op zondag.

 

Iets actiefs ondernemen?

Wilt u niet alleen relaxen en er eens even op uit? Met een zeilboot, kano of sloep kunt u de natuurrijke omgeving op een geweldige manier ervaren. Onze camping in Friesland heeft zijn eigen jachthaven met trailerhelling, van waaruit u met een boot of kano van het Nationaal Park De Alde Feanen kunt genieten. Of u met een boot naar Drachten of Gorredijk kunt varen. U kunt bij ons eventueel een sloep of zeilboot huren.

Daarnaast kunt u in de omgeving heerlijk fietsen, wandelen of zelf op de camping vissen. Wandelen door het natuurgebied De Kraanlannen of met de fiets kunt u de pontjesroute fietsen. Eén van de pontjes ligt naast onze camping in Friesland. Via deze pont is het restaurant aan de overkant te bereiken, ook is er een uitstekend restaurant naast de camping.Verder hebben we GRATIS WIFI.

 Attracties

Op onze site staan alvast een paar tips voor uitjes in de omgeving.


Geert Jan de Jong en Marianne Schriemer heten u van harte welkom.      

 klik hier om gelijk te reserveren 

 

 

  

 

 

© 2011 Camping De Veenhoop | info@de-veenhoop.nl
Contact | Links | Sitemap