6 en 9 persoons sloepen met buiskap

De Antaris 520 is een ruime en luxe 1 tot 6 persoons sloep die wordt aangedreven door een dieselmotor.

De Langweerder 650 is een ruime en luxe 1 tot 9 persoons sloep die eveneens wordt aangedreven door een dieselmotor, voor het huren van deze sloep is enige ervaring gewenst.

De Antaris 520 is heel geschikt voor geocaching in De Alde Feanen. Geocaching is een moderne vorm van schatzoeken zeg maar ‘het schatzoeken 2.0’. Aan de hand van aanwijzingen, verkregen op internet, en gebruikmakend van een gps-apparaat ga je op zoek naar de schat die iemand verstopt heeft op een bijzondere plaats, meestal in de natuur. Voor meer informatie zie geocaching.nl

Robuuste sloepen met een eigentijdse uitstraling

Robuuste sloepen met een eigentijdse uitstraling en met uitmuntende vaareigenschappen. Lekkere zachte kussens zorgen voor een comfortabele zit.

De sloepen worden bestuurd met een stuurwiel en zijn voorzien van een cabrio-kap, zodat ook met minder mooi weer nog prima gevaren kan worden.

Zowel de Antaris 520 sloep als de Langweerder 650 sloep zijn zeer geschikt voor het maken van dagtochten in het vaargebied rond De Veenhoop, Grou en Earnewâld, door het Nationaal park De Alde Feanen. ’s Avonds huren is ook mogelijk.

Deze sloep reserveren?

Reserveer hier
Pagina delen:

Daarom De Veenhoop

  • Gelegen in Nationaal Park De Alde Feanen
  • Diverse boten te huur
  • Zeer riante watervilla's
Direct reserveren
Boek uw sloep/kano/sup Reserveren? Bel of mail ons