Over ons

Restaurant, jachthaven en bootverhuur

Het hart van De Veenhoop

De natuur heeft iets ongrijpbaars. In de natuur laden we op en komen we in harmonie met onszelf. Gek toch, dat we er in ons dagelijkse leven vaak aan voorbij lopen. Een vakantie in de Veenhoop brengt je weer in contact met de natuur, en met jezelf. Hier ben je omringd door de natuur op haar mooist. Geniet van eindeloze vrijheid, elk seizoen weer.

Een toplocatie aan het water

Heerlijk uit eten in ons nieuwe restaurant

In de Veenhoop bieden we je een totaalbeleving. Een fijn verblijf in één van onze prachtige villa’s, een laagdrempelige sfeer, de leukste activiteiten en de Friese natuur op haar mooist. Lekker niets doen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Daar hebben we onze vakantievilla’s op ingericht: die zijn van alle gemakken voorzien. Huur bij ons ook eens een boot voor een dagje weg. Na een dag op het water is het alsof je op een mini-vakantie bent geweest.

Ben je in de Veenhoop, dan zal het je niet ontgaan: niemand heeft hier haast. En dat is een heerlijk gevoel. Trek eropuit met de boot of de elektrische fiets of ga wandelen in de nabije omgeving langs de mooiste stukjes natuur. Er is vertier voor jong en oud: in de Veenhoop is iedereen welkom. Kom genieten van een laagdrempelige vakantie waar niets moet, maar toch ontzettend veel kan.

Een vakantie in de Veenhoop staat garant voor rust en het relaxte buitenleven. Ontdek de watersportprovincie Friesland. Mijmerend turen over het eindeloze water en de zon onder zien gaan, geluk zit in de kleine dingen. Wedden dat ook jij verliefd wordt op dit eindeloos uitgestrekte natuurgebied? Waar wacht je nog op: zet ook die stip op de Friese horizon.

Wij heten je van harte welkom! Oant sjen, zoals we in Friesland zeggen. Zien we je snel?

Restaurant

Wij ontvangen binnenkort onze gasten graag in ons nieuwe havenkantoor met receptie en restaurant (in aanbouw).

Jachthaven

Knusse Jachthaven, centraal gelegen in Friesland. Direct vanuit de haven beginnen met zeilen.

Bootverhuur

Huur een sloep, sup of kano en verken de groene en natuurrijke omgeving. Vaar over de eindeloos uitgestrekte wateren.