Huur een sup

Een leuke activiteit op het water

Een sup huren in De Veenhoop

Huur een sup en alle ingrediënten zijn aanwezig voor een paar uur ultiem vermaak. Staand op een sup door het water laveren is ook nog eens goed voor de spieren. Wist je dat je met een uurtje suppen ongeveer 400 tot 500 calorieën verbrandt?

Reserveer je sup direct online

Huren van een sup regel je eenvoudig online

Suppen lijkt moeilijker dan het is, de kans is groot dat je het binnen een paar minuutjes onder de knie hebt.

Altijd al een keertje willen suppen? Wij verhuren stevige sups van sterke kwaliteit. De huurprijs is € 20,00 per dag. Borg en tevens eigen risico € 100,00.

Een mooi plekje aan de steiger voor uw (zeil)boot

Vrije ligplaatsen de veenhoop

De Veenhoop en omstreken trekt daarom passanten aan van heinde en verre. Vakantiegangers en dagjesmensen die er met de boot op uit trekken: want hier heerst moeder natuur. Ben je nou op zoek naar een vaste aanmeerplek voor jouw boot? Dan kun je bij de jachthaven van De Veenhoop terecht voor een ligplaats voor de zeilboot of motorboot.

Aanmelden ligplaats

Je kunt vrijblijvend op de wachtlijst geplaatst worden d.m.v. het aanmeldingsformulier, dan nemen wij t.z.t. contact met je op. Het invullen en verzenden van het aanmeldingsformulier is geheel vrijblijvend en verplicht je verder  tot niets.

Als er geen ligplaatsen vrij zijn?

In een aantal maatvoeringen zijn er momenteel geen ligplaatsen vrij. Voor deze maatvoeringen kun je op een wachtlijst geplaatst worden. Is er in jouw maatvoering geen ligplaats beschikbaar dan plaatsen wij je automatisch na jouw aanmelding op de wachtlijst. Het plaatsen op de wachtlijst is zonder kosten en verplicht je tot niets.

Onze klanten aan het woord

René Salden

Prima boot en vriendelijke ontvangst. Prijs per dag was voor ons een van de voordeligste in de omtrek (we zaten in de omgeving van Goengahuizen).

Peter Buis

Hele vriendelijke mensen en erg gastvrij! We kregen heldere uitleg van enthousiaste mensen. De sloep was geweldig. Er zit een nette kaart van het vaarwater in de buurt. Tip: kijk van te voren waar je heen zou willen varen en eventueel zou willen aanleggen. Een echte aanrader!

Richard Zwitser

Fantastische dag gehad, samen met mijn gezin! Gastvrij ontvangst en zeer behulpzaam. Daarnaast heel ongedwongen en men kijkt niet op een uurtje. Wij komen hier zeker weten weer terug ( en vaker!!)

    Terras aan het water

    Huur een sloep, sup of kano en verken de groene en natuurrijke omgeving. Vaar over de eindeloos uitgestrekte wateren van De Alde Feanen.

    Jachthaven

    De veenhoop is een walhalla voor de watersportliefhebber. De uitgestrekte natuur en oneindige wateren: hier kun je uren varen en genieten van waterpret